Ugrás a főmenüre.

Szőke Mátrai Muscat Ottonel 2006/2007


A muskotály illata, íze intenzív, de nem túlzó. Zamatos, telt, hosszú utóízű karakteres bor. 12-14 C-ra hűtve ideálisan fogyasztható.

     Gasztronómiai ajánlat : sajtokhoz, halételekhez, szárnyasokhoz egyaránt kiváló, de az ínyencek számára az ázsiai konyha remekeihez is kitűnő párosítás.

Borok Burgenlandból - Reggel pia, este pia, ettől nő az entrópia II.

Bámulatos, mennyire keveset tudunk az osztrák borokról. A tény közlése, hogy az osztrák borászat nagy, hogy ma jelentősebb és ismertebb, mint a miénk, pláne, hogy vörösborban is elképesztő minőségeket tud felmutatni, mindig az őszinte meglepetés kifejezését csalja honfitársaink arcára. (Kábé, mint ama tény közlése valamely napnyugati egyeddel, hogy Magyarországon bort készítenek? Really?! Ne mondja!... Magyarországon bort?...)tovább...